Albion Premium

translation your way…

Az Albion Languages-nél látjuk, hogy vannak kivételes megbízók, akiknek rendszeres vagy nagy mennyiségű fordítási igényei különleges figyelmet és kiemelt szolgáltatást érdemelnek.

Kifejezetten az ilyen igények kielégítésére állítottuk össze az Albion Premium szolgáltatáscsomagot.

Kijelölt kapcsolattartó / nyelvi konzultáns

Ugyanúgy, mintha saját fordítási osztálya lenne, az Ön számára kijelölt kapcsolattartónk minden nyelvi szolgáltatást érintő kérdésben rendelkezésére áll. Akár egy konkrét fordítási munkával kapcsolatosan, akár abban az esetben, ha csupán tisztázni szeretne egy nyelvi kérdést, munkatársaink gyors válasszal szolgálnak telefonon, e-mailben vagy chat-ablakunkban online. Kollégáink tisztában vannak az Ön cégének és fordítási munkáinak egyéni igényeivel, összetettségével és a legjobb megoldáshoz vezető eljárásokkal!

Határidő-gyorsítás

Vannak kritikus, sürgős határidejű fordítási munkák, amelyek „tegnapra” kellenek. Albion Premium ügyfélként lehetőséget biztosítunk Önnek az ilyen munkák átfutásának felgyorsítására. Különleges gyorsfordító csapataink segítségével jelentősen lerövidítjük a határidőt anélkül, hogy ez bármilyen téren csökkentené munkánk megszokott minőségét.

Nincs többé elveszített fordítás!

Szembesült már azzal a kellemetlenséggel, amikor fontos prezentációk vagy szerződések véletlenül kitörlődtek számítógépéről? Kiemelt Albion Premium ügyfélként a ránk bízott dokumentációk fordítását 5 éven át biztonságosan tároljuk. Ennek köszönhetően korábbi fordításait bármikor ismét rendelkezésére tudjuk bocsátani!

Hozzáférés tudásbázisunkhoz

Ahhoz, hogy Önök a legjobb minőségű fordítást kapják tőlünk, a fordítási dokumentumok mellett számos segédanyagot hozunk létre. Ezek között megtalálhatók az egyes szakterületek átfogó és pontos szószedetei, a korábbi fordítások adatbázisai, specifikus információs hivatkozásgyűjtemények stb. Ezekhez az értékes szakmai anyagokhoz korlátlanul és díjmentesen csak Albion Premium ügyfeleink férnek hozzá!

Kedvezményes árak kizárólag Premium ügyfeleknek

Természetesen nagyra értékeljük az Önöktől – mint megbízható üzleti partnerünktől – érkező fordítási megbízások gyakoriságát és nagyságrendjét. Bizalmukat meghálálva kedvezményes árkategóriákat hoztunk létre Önöknek. A megbízások összértékének emelkedésével párhuzamosan egyre kedvezményesebb árakat kínálunk Premium ügyfeleinknek.

A selection of the portfolio

from our satisfied customers

See more projects »